ROUTE 66
Next Generation
 


Jongvolwassenen ontwaken natuurlijk

In een wereld vol prikkels en hectiek, bieden wij -in samenwerking met ZieMens- Nieuwetijdse Jongerenreizen om zichzelf te ontdekken en persoonlijk te groeien met behulp van natuurlijke leraren en ondersteunende krachtplanten. Onze plantreizen, die zorgvuldig worden begeleid door ervaren jongeren die zelf de weg van ontwaken hebben bewandeld, zijn bedoeld om een diepgaande spirituele en persoonlijke reis mogelijk te maken. Hierbij staat centraal dat elke deelnemer de kans krijgt om te groeien, te helen, te leren en zichzelf te ontplooien in deze snelle wereld.


Onze innerlijke krachtreizen zijn geen alledaagse psychedelische trips; het zijn innerlijke belevingen van ontwaken, groei en transformatie, geleid door de wijsheid van natuurlijke leraren en de ondersteuning van krachtplanten. Wij geloven sterk in de kracht van deze natuurlijke gidsen op je reis naar zelfontdekking en zelfliefde. Deze reizen zijn samen met jongeren doorontwikkeld, met oog voor de speciale band tussen Mens & Natuur. Waarbij plantleraren de terugkeer van bewustwording voor de jongere generatie stimuleert. Een diepgaande en betekenisvolle connectie met de innerlijke krachtreis. Onze ervaren reisbegeleiders delen graag hun rijke kennis en ervaring met jou, zodat je optimaal kunt profiteren van een unieke reis.

Met de onderstaande selectie van krachtige plantleraren kunnen wij samenwerken, elk met hun eigen unieke helende eigenschappen:


  • Truffels en Psilocybine: Bekend om hun vermogen om diepgaande spirituele inzichten te bieden en innerlijke groei te bevorderen. Ze kunnen ook een positieve impact hebben op stemming en welzijn. Maandelijkse krachtreizen staan gepland voor 2024. 
  • Healhuasca: Een synergetische combinatie van verschillende planten die bekend staan om hun geneeskrachtige eigenschappen. Healhuasca heeft het potentieel om diepe emotionele en spirituele genezing te faciliteren. Alleen op aanvraag en na screening.
  • San Pedro: Afkomstig van de heilige cactus, staat San Pedro bekend om zijn vermogen om het bewustzijn te verruimen en diepe inzichten te verschaffen. Het wordt vaak gebruikt voor persoonlijke groei en heling.
  • Yopo is een krachtige plant (dmt) die wordt gebruikt voor ceremoniële doeleinden, bekend om zijn vermogen om diepgaande spirituele ervaringen te induceren en het bewustzijn te vergroten. Via de neus wordt dit ingeblazen.
  • Rape: Een traditioneel Amazoniaans medicijn, gewaardeerd om zijn reinigende en energetiserende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om helderheid en inzicht te bevorderen. Via de neus wordt dit ingeblazen.
  • Cacao ceremonie: Een spirituele ervaring voor hart verbinding en inzicht. Cacao opent het hart en creëert ruimte voor zelfkennis en transformatie. Het helpt contact te maken met het innerlijke zelf, emoties te verkennen en een gevoel van verbondenheid te ervaren.
  • Santa Maria, ook bekend als medicinale pure cannabis, is een kruid dat wordt ingezet om het bewustzijn te verruimen, het verkennen van het onderbewustzijn te bevorderen en diepgaand inzicht te bieden. Het wordt doorgaans gerookt.

Deze krachtige plantleraren hebben bewezen een belangrijke rol te spelen in het verlichten van diverse klachten, en kunnen vaak al na één ceremonie opmerkelijke verbeteringen bieden.


Wat onze reizen uniek maakt, is dat we ze afstemmen op deze tijd en ze voor elke jongerengroep toegankelijk zijn. Afhankelijk van de behoeften en doelen van de deelnemers, kunnen we een persoonlijke WakeUp reis samenstellen. Dit kan worden gecombineerd met activiteiten zoals het maken van sjamanistische drums, een korte tweedaagse detox, en andere ceremoniële bewustzijnsrituelen. Vraag hier naar de mogelijkheden.


Om een veilige en diepgaande ervaring te waarborgen, houden we onze groepen klein, met maximaal 8 deelnemers. Dit stelt ons in staat om persoonlijke aandacht te geven en een ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig en begrepen voelt. Er zijn twee vaste begeleiders per groep.

Het is een investering in jezelf en we geloven dat deze ervaring van onschatbare waarde is. De kosten zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen die klaar is voor deze reis. Voor een groep van acht deelnemers bedraagt de investering €299 per persoon voor een dagreis van 10.00 tot 18.00 uur. Bij een groep van vier deelnemers bedraagt de investering €499 per persoon. Deze actieprijzen zijn inclusief een gezonde, vegetarische en biologische uitgebreide maaltijd. Individuele reizen zijn op afspraak en bedragen €999,- per dagreis. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten. 


Deze WakeUp ontdekkingsreizen voor jongeren zijn meer dan een persoonlijke ervaring; ze zijn een uitnodiging tot hartsbewustzijn en een diepere verbinding met jezelf, de ander en jouw omgeving. Samen creëren we een ruimte voor groei, begrip en bewustwording. We kijken ernaar uit om deze reis met jou te delen en samen te ontdekken wat het betekent om mens te zijn en welke talenten je bezig in deze tijd.

Locatie Vierakker Nederland


Stel gerust je vraag of vraag naar de individuele specials. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn