ROUTE 66
Next Generation
 De wereld veranderen begint met KenJeZelf

Onze KenJeZelf bewustwordingscampagne is ontworpen om mensen terug te brengen naar hun ware zelf en om een dieper contact te leggen met hun innerlijke wezen. Deze aanpak is gebaseerd op eeuwenoude Boeddhistische wijsheid, gecombineerd met technieken om negatieve gedachtenpatronen te doorbreken. Ons doel is om het bewustzijn te vergroten, zodat we harmonieuzer kunnen samenleven, met respect voor onszelf, anderen en onze omgeving. Dit gebeurt vanuit een diepgaand hartbewustzijn, waarbij we streven naar het doorbreken van automatische, disfunctionele denkpatronen.


De KenJeZelf Reis dient als onze drijvende kracht om actief bij te dragen aan positieve verandering in de wereld. Ons ABC-lesmodel is een waardevolle 7-stappen tool tijdens deze transformatieve reis van het overwinnen van uitdagingen en het ontdekken van innerlijke kracht. Het ontwikkelingsmodel biedt essentiële ondersteuning en begeleiding terwijl we de overgang maken van klachten naar het versterken van onze kracht. Samen vormen ze een krachtig duo om zowel individuele als collectieve transformatie te stimuleren.


Het vernieuwde ABC-lesmodel fungeert als een praktische leidraad om negatieve gewoonten te transformeren en biedt een kompas voor diepgaande zelfreflectie. In zeven stappen worden basiswaarden, emoties en zintuiglijke ervaringen verkend, met bijzondere aandacht voor ademhaling en aarding. De wekelijkse zelfreflectieopdrachten bevorderen inzicht in innerlijke kracht.


Of je nu kiest voor een intensieve 66-daagse ervaring op Gran Canaria, persoonlijke begeleiding in Nederland, online ondersteuning, of deelname in kleine groepen, KenJeZelf is een waardevol programma dat speciaal is ontworpen voor jongvolwassenen van vandaag. Deze generatie ervaart vaak een zware last, met uitdagingen zoals uitputting, gevoelens van zinloosheid, depressie, onzekerheid, verslaving en frustratie. Bovendien hebben ze soms moeite om zich aan te passen aan het huidige systeem. Gelukkig biedt KenJeZelf een uitweg, een nieuwetijdse route naar een gebalanceerd en een zinvol leven.


In de nieuwetijd draait het om bewustwording

Het nieuwetijdse KenJeZelf omvat de nieuwe ABC methode,  mindfulness meditaties, bewustzijnsoefeningen, creatieve activiteiten, stilte-, en bezinningsmomenten, spirituele ontwikkeling en uitdagende sport en spel activiteiten. Het is een zelfbewuste ontwikkelingsreis en (her)ontdekkend avontuur. De wereld veranderen begint immers bij jezelf veranderen en bewust worden van jezelf.


Nieuwsgierig naar manieren om meer innerlijke rust en geluk te vinden, je balans te herstellen en veerkrachtiger te worden? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek met een van onze nieuwetijdse gidsen en ontdek hoe je deze verandering in jezelf kunt bewerkstelligen en zo een impact kunt hebben op de wereld om je heen. 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn